Kerst thuisdiner

Borrelarrangementen

14 december tot en met 31 december

  • Feestschaal
    22.5
    Parmaham, sucuk, chorizo, ossenworst, brie, oude kaas, geitenkaas, gemarineerde olijven, nootjes, zoutjes en Turks brood met knoflookdip 
  • Feestschaal deluxe
    39.5
    Tonijntartaar, carpaccio bonbon, gemarineerde gamba, iberico ham, gerookte eendenborst, mosterd dille zalm, manchego kaas, gemarineerde olijven en Turks brood met knoflookdip en kruidenboter
  • oliebollen & appelbeignets
    12.50
    6 oliebollen en 6 appelbeignets uit eigen keuken met poedersuiker

Pièce de résistance

24, 25 ,26 & 27 december
Te bestellen t/m 23 december 15 uur

Wat is eigenlijk pièce de résistance?
Pièce de résistance betekent het belangrijkste onderdeel van een diner en dat is natuurlijk het hoofdgerecht.

Denk aan ruim 1 kg zeebaars, zalmfilet, tomahawk, ossenhaas en/of hazenbout!

Geheel in stijl (met butler) bij u thuis op tafel geserveerd.
U geeft de tijd aan wanneer het hoofdgerecht geserveerd kan worden.

Wij zorgen dat uw kerst diner toch een restaurantbeleving wordt.

Bij alle gerechten kunt u de wijn door ons laten selecteren zodat wij deze op de juiste temperatuur bij u kunnen uitschenken.

Wilt u informatie over allergenen? Vraag ernaar bij onze medewerkers.

KerstSpecials

  • Zeebaars in het zout
    45
    Verse zeebaars van ongeveer 1,2 kg in zijn geheel bereid in zeezout.
    Geserveerd met tartaarsaus, aardappelpuree, gegratineerde aardappelen in room, geroosterde oerwortelen en zuurkooltaartjes
  • Zalmfilet in krokante korst
    45
    Verse zalmfilet van ongeveer 1,2 kg in korstdeeg met roomkaas en wilde spinazie
    Geserveerd met witte wijnsaus, zoete aardappel, rösti, geroosterde oerwortel en knoflook brocolli roosjes
  • Dry aged runder tomahawk
    60
    Runder rib-eye met been van ongeveer 1,2 kg van de BBQ.
    Geserveerd met rode wijnjus, chimmichurri, kruidenboter, aardappel rozetten, gepofte aardappel, gegrilde meïs, kruidige vleestomaat en geroosterde oerwortelen
  • Ossenhaas "Wellington"
    60
    Ossenhaas van ongeveer 1 kg in korstdeeg met paddenstoelen en gedroogde ham
    Geserveerd met morillesaus, aardappelkroketjes, gebakken aardappelblokjes, witlof in pancetta, haricots verts en gefrituurde truffel bloemkool
  • Hazenbout in jachtsaus
    50
    ongeveer 1,2 kg hazenboutjes gestoofd in rode wijn, sjalotjes en wildspecerijen.
    geserveerd met jus, kastanje puree, pommes duchesse, rode kool beignets en geroosterde oerwortel

Kerstmenu voorgerechten

24, 25, 26 en 27 december

Stel uw eigen proeverij samen voor 2 personen voor 19.5

Kies uw 5 gerechtjes

Wilt u informatie over allergenen? Vraag ernaar bij onze medewerkers.

  • runder tartaar
    Met truffelmayonaise
  • Tonijntartaar
    Met wasabicrème
  • Rode bieten tartaar
  • Runder carpaccio
    Met basilicum
  • Gemarineerde zalmfilet
    Met romige zuurkool
  • Gerookte paddenstoelen
  • Kruidige gamba’s
  • Iberico ham
  • Tonijnfilet tataki
  • Geitenkaas lolly
  • Tomaten tartaar
    Met balsamico
  • Bieten carpaccio
    Met avocado

Kerstmenu hoofdgerechten

  • Kalfssukade van de grill
    19.5
    Met Morillesaus
  • Tournedos
    24.5
    Met rode port saus
  • Tonijnfilet
    21.5
    Met soja, sesam en avocadocrème
  • Truffelrisotto
    19.5
    In portobello met Parmezaanse kaas

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin, stoofpeertjes, zuurkooltaartjes geroosterde oerpeen en een feestelijke salade

Kerstmenu dessert

Stel uw eigen proeverij samen voor 2 personen voor 19.5

Kies uw 5 gerechtjes

Wilt u informatie over allergenen? Vraag ernaar bij onze medewerkers.

  • Kerst grand dessert
    14.5
    voor 2 personen
© Papasbar