RESERVEREN

Reserveren

Reserveren t/m 9 personen kan via onderstaand formulier. Voor groepsaanvragen of arrangementen, vul het contactformulier in. Onze medewerkers op kantoor nemen binnen 24 uur contact met je op om te bekijken of reserveren met de gewenste groepsgrootte en datum/tijd mogelijk is.

Reserveer je liever telefonisch? Of zit jouw gewenste tijd er niet bij? Bel ons! Ons telefoonnummer is (033) 463 23 29.

Tot snel,

Papa

Groepsaanvragen

GROEPSRESERVERINGEN
Voor groepsaanvragen of arrangementen, vul het contactformulier in. Onze medewerkers op kantoor nemen zo snel contact met je op om te bekijken of reserveren met de gewenste groepsgrootte en datum/tijd mogelijk is.

ARRANGEMENTEN
Vanaf 10 volwassenen kun je een van onze arrangementen kiezen. Meer informatie over de verschillende arrangementen vind je hier. Wil je meer informatie of een arrangement reserveren? Dat mag via het contactformulier.

EVENTS
Een speciaal evenement organiseren op een unieke locatie midden in Nederland? Wij gaan graag met je in gesprek! Neem contact op via het contactformulier om je idee met ons te bespreken!

ALLERGIEËN
Wij kunnen rekening houden met alle allergieën. Houdt er echter wel rekening mee dat onze keuken een open keuken is en wij volledige uitsluiting van kruisbesmetting niet kunnen garanderen.

ANNULERINGEN

Wij gunnen graag iedereen een plekje in Papa’s bar. Dit betekent dat wij graag op voorhand willen weten wie wel en niet komt. Indien je bij ons reserveert ga je akkoord met de algemene (reserverings)voorwaarden.

Contactformulier

© Papasbar