VERGADEREN

EEN BIJEENKOMST OP EEN UNIEKE LOCATIE

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Bij Papa’s bar kun je verschillende ruimtes exclusief afhuren. Alle ruimtes voldoen aan de klasse en stijl, zoals die in de jaren 20 en 30. Stijlvol, klassiek en rokerig.

Je kunt kosteloos gebruik maken van Wi-Fi, een flipover met stiften, een beamer, scherm, geluidsbox en microfoon. Kies een leuke stadsactiviteit voor een fris hoofd tussendoor, zoals een stadswandeling, beklim de toren of maak een rondvaart. Bestel een lunch met gesmeerde broodjes of een luxe broodtafel en sluit af met een gezellige borrel in de bar.

Wil je van gedachten wisselen of vrijblijvend meer informatie? Wij staan je graag te woord. Van informele bijeenkomst tot een zakelijke meeting. Bij Papa’s bar is alles mogelijk!

Mail naar info@papasbar.nl of bel 033 785 51 91. Binnen 24 uur is uw boeking gereed!

Aparte ruimte: De Serre

Voor maximaal 30 personen

De serre straalt veel luxe uit en heeft een mooie licht inval.
De ruimte is geschikt voor maximaal 24 personen en is in te richten naar uw wensen!

De zaalhuur is inclusief: Wi-Fi, een flipover met stiften, geluidbox en microfoon.
Ook kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, plat en bruisend water en lekkere koekjes.

Wil je een leuke stadsactiviteit organiseren tussen de vergadering door of wil je afsluiten met een heerlijke lunch en/of borrel? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Per dagdeel: € 175,00 inclusief BTW.

Aparte ruimte: De Zolder

Voor maximaal 45 personen

De zolder is een mooie ambiance om je vergadering te organiseren. Een stoere, maar vooral een chique uitstraling. De ruimte is geschikt voor maximaal 45 personen en is in te richten naar uw wensen!

De zaalhuur is inclusief: Wi-Fi, een flipover met stiften, een beamer, scherm, geluidbox en microfoon. Ook kunt u gebruik maken van onbeperkt, koffie, thee, plat en bruisend water en lekkere koekjes.

Wil je een leuke stadsactiviteit organiseren tussen de vergadering door of wil je afsluiten met een heerlijke lunch en/of borrel? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Per dagdeel: € 250,00 inclusief BTW.

© Papasbar