BORRELKAART

HET CONCEPT

Papa’s bar is de plek waar verhalen verteld worden en nieuwe verhalen ontstaan. Geniet van een lekker drankje van Papa en bestel er goede bites van de broers erbij. Voor elk moment van de dag staat er wel iets lekkers op de borrelkaart.

Elk verhaal kent zijn eigen tijd. Het ene verhaal kan eerder aan tafel aan u verteld worden dan het andere.

Borrelverhalen

Hele dag

  • A cheesy story
    12.5
    Drie soorten kaas uit ons assortiment geserveerd met vijgenbrood en confituur
    Keuze uit: Oude Reypenaer, Roquefort, brie, Cahills Porter, Chimay Classique Blue of Hertog Jan Prestige
  • Carpaccio tumbler
    7.5
    Met truffelmayonaise
  • Vegetarische samosa’s uit de Indiase keuken
    7.5
    Met pittige ketchup, 8 stuks
  • La trappe bitterballen
    9.5
    Met grove mosterd, 8 stuks
  • Groene en zwarte olijven
    5
    Gemarineerd in knoflook en bruine suiker
  • Black Angus bitterballen
    9.5
    Met truffelmayonaise, 8 stuks
  • Kreeft bitterballen
    12.5
    Met chartreuse mayonaise, 6 stuks
  • Chicken wings
    7.5
    Uit de hete olie met hete ketchup, 8 stuks
  • Gerookte amandelen
    5
  • Borrelnoten mix
    3.5
  • Nacho’s
    7.5
    Met crème fraîche, guacamole en broersdip

Sterke borrelverhalen

vanaf 12 uur

  • Runder proeverij "Broers"
    14.5
    Carpaccio, tartaar, bresaola en Black Angus bitterbal
  • Zee proeverij "Broers"
    14.5
    Tonijn tartaar, gerookte zalm, garnaal en kreeft bitterbal
  • Groente en kaas proeverij "Broers"
    14.5
    Geitenkaas, rode biet, truffel bloemkool en zwarte bonen/tomaat bitterbal
  • Toast belegd met Papa’s keuze
    14.5
    Ciabatta toast belegd met gerookte zalm, brie, runder tartaar, gedroogde ham en carpaccio

Zoete verhalen

Hele dag

  • Vers gebakken appeltaart
    4.5
    Van de lokale bakker
  • Chocolade brownie
    4
    Uit eigen keuken (gluten- en lactosevrij)
  • Verrassingsgebak van Papa
    4.5
    Iedere dag een nieuwe verrassing

Wilt u informatie over allergenen? Vraag ernaar bij onze medewerkers.

© Papasbar