GROEPEN & ARRANGEMENTEN

MET VRIENDEN, FAMILIE OF COLLEGA’S

Papa’s Bar is dé plek om met vrienden, familie of collega’s samen te komen. In een ongedwongen sfeer geniet je van goed gezelschap en een verrassende ambiance.

Wil je een dagje uit organiseren? Combineer je bezoek aan Papa’s bar met een leuke stadsactiviteit, zoals een stadswandeling, een torenbeklimming, een rondvaart of een stadstour met een Citytuk.

Schuif aan in Papa’s bar of huur een ruimte exclusief af voor jouw gezelschap. Alle ruimtes voldoen aan de klasse en stijl, zoals die in de jaren 20 en 30. Stijlvol, klassiek en rokerig.

Er is ruime keuze aan drankjes, zoals een verfrissende cocktail of een goed glas whiskey. Wil je er wat bij eten? Geniet van kwalitatieve barbites en simpele shared dining gerechten.

Wil je van gedachten wisselen of vrijblijvend meer informatie? Wij staan je graag te woord. Voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag ben je bij Papa’s bar aan het juiste adres!

Stadswandeling

De populairste wandeling is de stadswandeling door het middeleeuwse centrum van Amersfoort. De wandelroute gaat onder andere langs de beroemde Muurhuizen en de Koppelpoort. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur.

Rondvaart

Een mooie manier om Amersfoort te ontdekken is vanaf het water. Tijdens een rondvaart met verteller aan boord maakt u kennis met de prachtige binnenstad.
Wij bieden dit arrangement aan in combinatie met een heerlijke borrel!

Torenbeklimming

Beklim de ruim 98 meter hoge Onze Lieve Vrouwetoren en geniet van het prachtige uitzicht over de stad.
De torenbeklimming duurt ongeveer 60 minuten en is via ons te boeken in combinatie met een gezellige borrel bij Papa’s bar!

De zolder

De zolder is een mooie ambiance en heeft een karakteristieke uitstraling.
Wil je een bijeenkomst organiseren en een aparte ruimte bij Papa afhuren? Dat kan!
Papa is altijd in voor een feestje!

De bar

Onze bar is de plek om even tot rust te komen na een lange werkdag. In een ongedwongen sfeer geniet je van goed gezelschap en een heerlijke cocktail.

Ben je met een groot gezelschap en wil je de bar afhuren?

De serre

De serre straalt luxe uit en heeft een mooie lichtinval.
Kom hier gezellig borrelen met je vrienden of familie.
Bij Papa kun je de serre exclusief afhuren.

De heerenkamer

In de heerenkamer kun je heerlijk tot rust komen. Geniet van een heerlijke kop koffie of van een goed glas whiskey.

Uiteraard is het ook mogelijk om hier een feestje te organiseren!

© Papasbar